Филтрирай по област:
КатегорииBalpex е част от Balkan Property Week - 21-26 април 2009 г.

Петото Балканско изложение за недвижими имоти Балпекс ще се проведе в края на април 2009г. в Интер Експо и Конгресен Център – София. Форумът ще е в рамките на  Balkan Property Week - 21-26 април 2009 г., която обединява водещото специализирано изложение за недвижими имоти - BalPEx и най-голямата конференция за недвижими имоти BalREc и ще бъде съпътствано с редица прояви, между които за първи път в България "Дни на отворените врати" - специална програма ориентирана към крайния клиент в сферата на недвижимите имоти.

 

Balpex e едно от най-значимите събития в сферата на недвижимите имоти в Югоизточна Европа и се превърна в традиционно място за среща на професионалистите от този бранш. Изложителите са инвеститори, предприемачи, финансови институции, търговски и консултантски фирми, агенции за недвижими имоти, дружества за мениджмънт на имоти и др. от България и света. Отново акцент на изложението ще бъдат градските и ваканционни жилища, офисни и търговски площи, складове и строителни парцели. Засилен интерес има и към представянето на мащабни проекти за градски и ваканционни комплекси, хотели и бизнес сгради. Услугите, предлагани от изложителите са насочени както към крайни клиенти, така и към бизнеса - корпоративни клиенти, индивидуални инвеститори и агенции за недвижими имоти.

 

Изложението е сборна точка на бизнеса и крайния потребител, което дава възможност за проучване на пазара и следене на нови тенденции на развитие на отделните му сегменти, както и за директен контакт с крайния клиент.Източник: www.balpex.eu

10:02, 8 April 2009 - Видяна 5620 пътиИмена
Email
Код за сигурност


Коментар
 
Няма въведени коментари
Ключови думи

Портфолио


За нас   ::   Условия за ползване   ::   Защита на личната информация   ::   Цени/Реклама   ::   Връзка с нас

© 2009 "ПРОЕКТАНТ" ООД. Всички права запазени.
Копирането на текст и изображения от страницата става единствено чрез писмено разрешение от "ПРОЕКТАНТ" ООД и посочване на източника чрез линк (към www.proektant.bg)

Created by e7Studio