Филтрирай по област:
КатегорииПРИНТКОМ - Международна изложба за печатна комуникация

198 фирми от 25 държави са дали заявки за участие е ПРИНТКОМ 2009 досега. Чуждестранните изложители са 145, с 12% повече от миналата година. Форумът се организира от Международен панаир Пловдив, Съюзът на печатарската индустрия, списание „Полиграфия” и Българската асоциация по информационни технологии. По щандовете на изложбата може да се видят най-модерните продукти и услуги в полиграфската, издателската и рекламната дейност - хартии, картони, опаковки и етикети, печатащи машини и системи, компютри и периферни устройства, печатни издания. На изложението ще бъдат връчени традиционните национални награди за печатар и търговец на годината и за най-добър фирмен календар. Ще стана ясни и победителите в най-големия фотоконкурс в България – „Академика”. Жури от български и чуждестранни експерти ще определи призьорите в уникалния за света конкурс за панаирен плакат, който се провежда съвместно с Международната асоциация на изложбената индустрия ЮФИ.

 

Най-малкият джобен печат, който е създаден досега, ще покаже българска фирма на изложението ПРИНТКОМ 2009. Той е една от петте световни новости, които ще бъдат демонстрирани на международната изложба за печатна комуникация. Тя ще се проведе от 2 до 6 юни в панаирния комплекс в Пловдив. Сред новостите за българския пазар е системата за пълноцветен печат върху готови облекла, разработена в Япония и САЩ. Също 5 са продуктите, които идват за първи път у нас.Източник: www.fair.bg

10:36, 29 May 2009 - Видяна 9796 пътиИмена
Email
Код за сигурност


Коментар
 
City of Doral can offer numerous highest quality services.

Visit our Doral golf resort and enjoy its highest quality services.

Numerous fashionable hotels in Doral Florida will satisfy the needs of fastidious clients.

View this site in order to buy an essay paper and smooth your studying process by coming for advice to our recommended firm to obtain reliable essay writing service.

Do you realize that Custom UK Essay writing qualityessays.co.uk service will ensure your great progress at your university. It is reasonable to try it!

1 2 3 > >> 
Ключови думи

Портфолио


За нас   ::   Условия за ползване   ::   Защита на личната информация   ::   Цени/Реклама   ::   Връзка с нас

© 2009 "ПРОЕКТАНТ" ООД. Всички права запазени.
Копирането на текст и изображения от страницата става единствено чрез писмено разрешение от "ПРОЕКТАНТ" ООД и посочване на източника чрез линк (към www.proektant.bg)

Created by e7Studio