ПРОЕКТАНТ.БГ - интернет портал за проектанти
Филтрирай по област:
КатегорииМоля прочетете внимателно настоящите условия за ползванепреди да използвате сайта.

Proektant.bg е собственост на "Проектант" ООД и всяко физическо или юридическо лице получило достъп до него приема безусловно и без ограничения условията за ползването му. При пълно или частично несъгласие с условията за ползване екипа на Proektant.bg ви моли да напусете сайта.

Цялото съдържание на сайта Proektant.bg е предмет на авторско право с всички запазени права. Всички права са запазени освен, ако изрично не е упоменато друго. Въведената информация при изготвянето на правила на фирмата е собственост на съответната фирма и се въвежда лично или от администратор. Сайтът не гарантира актуалността и пълнотата на информацията във фирмените профили. При нередност потребителите могат да сигнализират на адинистраторите чрез формата за контакти, като посочат страницата и установената нередност.

Всяко физическо или юридическо лице има право на една регистрация в Proektant.bg.

Администраторите на proektant.bg си запазват правото да не приемат регистрация, ако преценят че данните въведени в профила не отговарят на тематиката на портала.

Proektant.bg не носи отговорност спрямо потребители или фирми за пропуснати ползи, претърпени вреди или други последствия породени от неточност, промяна или изтриване на информация от сайта както и относно промяна, ограничаване или прекратяване на услуги.

Забранено е използването на информация от сайта за публични или търговски цели без предварително писмено разрешение от фирмата собственик на сайта.

Proektant.bg не потвърждава и не носи отговорност за информацията съдържаща се в сайтове, към които има хипервръзки, както и за предложените продукти, услуги и други такива в същитесайтове.

Proektant.bg си запазва правото да променя настоящите условия за позлване.
Ключови думи

Портфолио
Интериорен Дизайн - Tyionfordesign
Комфортно елегантен...
МАКЕТИ.БГ
портфолио с нашите макети


За нас   ::   Условия за ползване   ::   Защита на личната информация   ::   Цени/Реклама   ::   Връзка с нас

© 2009 "ПРОЕКТАНТ" ООД. Всички права запазени.
Копирането на текст и изображения от страницата става единствено чрез писмено разрешение от "ПРОЕКТАНТ" ООД и посочване на източника чрез линк (към www.proektant.bg)

Created by e7Studio